Property

_DSC9818

Kontorsplats med snabb access till Stockholm och Frankfurt!

Välkommen till en modern och strategiskt placerad kontorsmiljö, med inslag av internationell atmosfär genom snabb access till Stockholm, Frankfurt och Alicante. Välj mellan helt kontor, fast eller mobil kontorsplats. 

Karlstad Airports läge mitt i Sverige, tillsammans med outnyttjad mark, gör området attraktivt för mer än bara luftfartsverksamhet. Just nu pågår en utveckling av området med målsättningen att det ska växa till en central plats för såväl offentliga, som privata verksamheter, inom t ex tjänste-, säkerhets- och fordsonssektorn.

I dagsläget finns ett företagshotell med fasta och mobila kontorsplatser, samt hela kontorsytor, för uthyrning. Förutom vanliga kontorsfaciliteter ingår även parkeringsplats och rabatter i flygplatsens restaurang och på konferenser.

I anslutning till flygplatsens hangar finns också en unikt välutrustad serviceverkstad för tunga fordon för uthyrning.

Exempel på företag som idag finns i företagsparken är: STCC, Landstinget i Värmland, Europeisk biluthyrning, Polisen, NextJet, Hertz, Aeronom, Lufthansa, Tullen, Kewab, DANA Project m fl.

Mobil kontorsplats

Till dig som bara behöver ett skrivbord och tillgång till ett kontors alla faciliteter, finns mobila platser för kort eller lång tid.

Fast kontorsplats

Fasta kontorsplatser i arbetsrum som delas med andra. Tillgång till ett kontors alla faciliteter.

Helt kontor

Kontorsytor till både stora och små företag. Fri parkering och rabatt på konferenser och i Kjellobolas bistroairport.

Letar du nytt kontor?

Just nu har vi fullt i våra lokaler men du är välkommen att kontakta oss på 054-540 77 38 så berättar vi mer.