Rhodos

Rhodos

Rhodos är den största och grönaste av Tolvöarna och sedan flera decennier en av Greklands mest älskade semesteröar. Res hit med Ving och upptäck en perfekt sol- och badö, med långa fina naturstränder och flest soldagar av alla de grekiska öarna. Reser du med familjen finns det inget bättre val än Vings eget semesterparadis Sunwing Kallithea Beach i Kallithea, mellan Falirakistranden och Rhodos stad. Om du reser utan barn kan vi rekommendera Sunprime Miramare Beach på Rhodos västkust. Ett paradis för dig som vill ha total avkoppling och samtidigt nära till shoppingen och nöjeslivet i Rhodos stad. Ving erbjuder även bra boende i Faliraki och Ixia.

Nu kan du också boka en resa med reguljärflyg till flera av våra resmål på Rhodos. Det betyder att du själv väljer när du ska resa och hur länge du ska vara borta, året runt.

Rhodos stad har genomgått en rejäl modernisering under senare år och Ving erbjuder flera moderna och trendiga hotell i staden. Resten av ön är så gott som helt orörd med många små fina byar och badvikar. Rhodos har också en fascinerande historia, varför inte hyra en bil och upptäcka ön på egen hand? Ving samarbetar med Avis och kan ge dig de bästa priserna när du hyr bil.

Period

april– maj & aug–okt

Boka hos

Ving_logo