Gran Canaria, Kanarieöarna

Las Palmas (Ving)

Gran Canaria med Ving

När du reser med Ving till Gran Canaria kan du räkna med ett av marknadens största utbud av hotell. Reser du till Gran Canaria utan barn rekommenderar vi vårt Sunprime Atlantic View och har du barnen med dig toppar vi med Sunwing Arguineguín Seafront och nya Ocean Beach Club i Playa del Cura. Vi har dessutom flera Family Garden-hotell som inte heller gör någon barnfamilj besviken. När det gäller resmål kan vi erbjuda allt från härligt storstadsliv i Las Palmas till nöjesmetropolen Playa del Inglés och lugna pärlor som Puerto de Mogán på den solsäkra sydkusten. Källa: Ving

Gran Canaria med TUI

Nya Kanarieöarna
Stränderna, stämningen och det solsäkra klimatet gör att vi älskar att resa till Gran Canaria. Hela tiden förnyas utbudet med nya spahotell, shoppingarkader, vattenland, beach clubs och tapasrestauranger.

Avkoppling, upplevelser och golf
Tonvikten för din egen resa till Gran Canaria bestämmer du när du väljer resmål och hotell. Här finns allt från rofyllda hamnbyar till färgstarka badorter och storstaden Las Palmas. Dessutom är Gran Canaria ett av Europas främsta mål för golfresor.

Väder

Hos Reseguiden kan du läsa allt du behöver veta om vädret på Gran Canaria.

Period

oktober–april

Boka hos

Ving_logo

1024px-tui-svg

Norwegian_box_cmyk